sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hyvää elämää etsimässä



Lauantaina meille Keskipohjalaisille tarjoutui hieno tilaisuus lähteä etsimään hyvää elämää. Sinne suuntasi myös Keltaisen talo väki koko perheen voimalla.
Sää ulkona oli harmaa ja kolea, jonka vuoksi tuntui hyvältä lähteä kuuntelemaan jotain, josta voisi saada eväitä ihan itseään varten.

Tilaisuudessa kaksi miestä,Pequ Nieminen ja Sampo Manninen kertoivat oman tarinansa ja matkastaan kohti hyvää elämää. Paljon ajatuksia herätti molempien miesten puheenvuorot, eikä kaikkea toki heti edes pysty sisäistämään, vaan vaatii prosessointia vielä kotonakin.
Päivä avasi oven matkalle hyvään elämään, jonka päävastuu on minulla itsellä! Jokapäiväsessä elämässä teen valintoja, joilla parannan elämänlaatuani, huolehdin työn ja vapaa-ajan sopivasta suhteesta, riittävästi lepoa ja liikuntaa, terveellistä puhdasta ruokaa ja RAKKAUTTA, ei vain muita kohtaan, vaan myös itseään kohtaan. Vaikeimpana taitaakin olla tuo rakkaus itseään kohtaan ja oppia kuuntelemaan omaa kehoaan ja sen antamia viestejä.

( Kuva Pequn luennosta )
Tilaisuuden jälkeen kotiinlähtiessä tuntui, että aurinko paistaa kirkkaasti pilvettömältä taivaalta, linnut laulaa ja kevättuuli puhaltelee lempeästi. Todellisuudessa sää oli kyllä ihan yhtä harmaa ja kolea kuin mennessäkin, mutta sisälläni paistoi aurinko! Olin saanut paljon hyviä eväitä matkalle ja hyvä elämä onkin lähempänä, kuin arvasinkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti